لیست اختراعات وحيد افشاري
براي اينكه سلول هاي مورد مطالعه به به صورت منفرد و پشت سر هم و بدون هيچگونه آشفتگي وارد Flow Cell دستگاه شوند نياز به يك محلول پايه كه هدايت سلول ها را بر عهده بگيرد، مي باشد. اين محلول بايستي سمي نباشد. توربولانس ايجاد نكند و يكنواختي را در سيستم حفظ كند. مانع رشد ميكروارگانيسم در طول مسير شود و هيچگونه ذره درشت نداشته باشد كه باعث ايجاد خطا در نتايج شود. به اين محلول مايع شيس گفته مي شود كه توليد آن در انحصار چند شركت محدود خارجي مي باشد و نه تنها با قيمت بالا به دست مصرف كنندگان مي رسد بلكه در شرايط تحريم دسترسي به آن محدود مي شود. ما با استفاده از اجزاي مناسب موفق به توليد اين مايع شديم كه علاوه بر اينكه نتايج حاصله از آن مشابه نتايج بدست آمده از نمونه هاي معتبر خارجي (نمونه شركت BD) است، قيمت تمام شده آن هم بسيار پايين تر از قيمت نمونه خارجي آن بوده و براي انجام فعاليت هاي پژوهشي و تشخيصي مقرون به صرفه خواهد بود
روش كامت قليايي يك روش مناسب براي بررسي سميت و اثرات محافظتي مواد روي ژنوم سلول است ولي اگر نتايج بدست آمده از آن كيفي باشند به هيچ وجه قابل مقايسه و بررسي هاي آماري در جامعه نيستند. روش ارائه شده از طرف ما يك عدد CIC50 ارائه مي دهد كه تعريف ثابتي دارد و در شرايط مختلف آزمايشگاهي و در بررسي روي مواد مختلف مي توان به اين عدد رسيد. مزيت روش ما اين است كه اعداد به دست آمده از آن قابل مقايسه با كارهاي مشابه بوده و مي توان بوسيله اين اعداد مواد ژنوتوكسيك و آنتي ژنوتوكسيك را برحسب قدرت آن ها در مقايسه با هم دسته بندي كرد.
با توجه به اهميت صرفه جويي آب و حفظ منابع آبي زير زميني ارائه روشي كه بتواند در اين امر ما را ياري نمايد سودمند و مفيد ميباشد. از طرف ديگر استفاده بيش از حد از كودهاي شيميايي به صورت سنتي باعث آلودگي هاي زيادي در محيط زيست بخصوص آب هاي زيرزميني شده است كه اهميت بهينه كردن و كاهش مصرف بي رويه اين كودها را نشان مي دهد. آب و كودهاي شيميايي دو عاملي هستند كه در رشد و نمو گياهان نقش كليدي ايفا ميكنند، قرار گرفتن مستمر اين دو عامل در كنار بذر و ريشه ميتواند رشد و نمو بشتر گياه را در پي داشته باشد. استفاده از كپسولهاي كه حاوي سه عامل بذر و كود شيميايي و سوپرجاذب مي باشد، مي تواند باعث صرفه جويي در مصرف آب، جلوگيري از اتلاف كودهاي شيميايي، افزايش راندمان توليد، كاهش هزينه هاي توليد و مهمتر از همه جلوگيري از آلودگي آبهاي زيرزميني شود.
روش بررسي آنتي اكسيداني بوسيله بتا-كاروتن يك روش مناسب براي بررسي اثرات اكسيداني و آنتي اكسيداني مواد مختلف است. مشكلي كه وجود دارد اين است كه بررسي هايي كه تاكنون انجام شده اعداد نسبي و كيفي مي دهند كه به هيچ عنوان قابل مقايسه با آزمايشات ديگر نيست و نمي توان قدرت مواد مختلف را از نظر اثرات اكسيداني و يا آنتي اكسيداني بررسي كرد. در كل نتايج كيفي به هيچ وجه قابل مقايسه و بررسي هاي آماري در جامعه نيستند. روش ارائه شده از طرف ما يك عدد BIC50 ارائه مي دهد كه تعريف ثابتي (غلظتي از ماده آنتي اكسيدان كه باعث مهار شفاف سازي 50 درصد رنگ بتا-كاروتن مي شود) دارد و يك عدد مطلق كمي براي آزمايشات است و در شرايط مختلف آزمايشگاهي و در بررسي روي مواد مختلف مي توان به اين عدد رسيد. مزيت روش ما اين است كه اعداد به دست آمده از آن قابل مقايسه با كارهاي مشابه بوده و مي توان بوسيله اين اعداد مواد اكسيدان و آنتي اكسيدان را برحسب قدرت آن ها در مقايسه با هم دسته بندي كرد.
موارد یافت شده: 4